суббота, 8 марта 2014 г.

Машина для жінки

Машина для жінки


Lexus - це машина для жінки. Концерн Lexus користується високою репутацію виробника  дорогих іпрестижних  легкових машин преміум-класу, які полюбляють бізнес леді. 
Концерн Lexus дає можливість покупцям придбати за своїм смаком сучасний автомобіль  "Лексус" з індексом "GX" , який являє собою  модифікацію люкс і схожий на  "Тойота Ленд Крузер Прадо". Тільки "Lexus gx 460" ще пристижніша і ще комфортніша машина для жінки.




Кращий жіночий автомобіль, або машина для жінки


Сьогодні нікого не здивує жінка за кермом. І цей процес набирає оберти. У пропонованій статті публікуємо рекомендації жіночого автомобіля, на якому краще їздити в місті. Основна проблема автомобілістів в місті - це парковка, тому солідний жіночий автомобіль підійде тим жінкам, які протягом дня планують поїздки за центральною частиною міста. 

Солідних габаритів автомобіля не потрібно боятися, так як великі машини вже в базовій комплектації мають встановлені камери заднього виду. Крім того такі автомобілі додатково обладнані сучасною системою кругового огляду. Для паралельної парковки встановлені додаткові камери огляду, які допомагають водієві благополучно припаркуватися в умовах обмеженого місця паркування, захищають автомобіль від пошкодження.


Для жінок, які часто планують їздити в центрі великого міста, фахівці рекомендують віддати перевагу компактним легкових автомобілів з кузовом хетчбек або седан.
На автомобільному ринку пропонується широкий вибір такого варіанту кузова, можна купити жіночий автомобіль класу «С» або «D», наприклад, моделі VW Golf і Volvo S60.




Рівень безпеки автомобілів - VW Golf і Volvo S60 вище, ніж у малолітражок, ці авто укомплектовані додатковими помічниками паркування.
 

Фахівці рекомендують загальну формулу для вибору жіночого автомобіля експлуатованого у великих містах. Пропонується великий автомобіль, який обладнаний додатковими системами огляду для безпечного паркування, такий автомобіль безпечніше, ніж малолітражка, яка не оснащується камерами огляду.


Пропонуємо звернути увагу на японський автомобіль LEXUS GX 470, так як вважаємо, що це кращий жіночий автомобіль.



Lexus gx 460

Інформація про автомобіль LEXUS GX 470

Універсал LEXUS GX 470 - це транспортний засіб, який належить до категорії позашляховиків. LEXUS GX 470 має кузов типу седан. Ця модель автомобіля доставляється в Європу, починаючи з 2003 року. Його максимальна потужність 173.0 КВТ, розраховуючи на конях механічних, максимальна швидкість моделі LEXUS GX 470 - 235.0 км на годину.
Двигун LEXUS GX 470 " з об'ємом 4664.0 см3 має вісім циліндрів. На кожен циліндр двигуна LEXUS GX 470 встановлено чотири клапана. Автоматична коробка передач має п'ять передач вперед.


LEXUS GX 470 має привід на 4 колеса, а тип палива для LEXUS-бензин. Повертаючись до опису кузова варто відзначити, що LEXUS GX 470 представлений п'яти дверним варіантом кузова, п'ятьма сидіннями, а багажник має максимальну місткість 200 літрів. 
Розміри автомобіля: 4780.0 mm довжини, 1880.0 mm ширини, і 1895.0 mm висоти. Імпортером автомобіля LEXUS GX 470 є компанія Toyota Motor Russia.
Думаю, що для бізнес леді це найкращий жіночий автомобіль.


Крім всіх перерахованих вишукувань комфорту, автомобіль є повноцінним позашляховиком. За своїми показниками і можливостями "Lexus gx 460" наближається до визнаних лідерів бездоріжжя - автомобілі марки "Ленд-Ровер". Лексус є таким самим престижним і стильним позашляховиком, на якому можна забиратися в серйозну глушину бездоріжжя, це гарна мвшина для жінок.
Google+



{P.S.} Уважаемые читатели! Очень прошу, высказывайте свое мнение и пожелание в комментариях, пишите на почту. Если вам понравилась статья, поделитесь ссылкой со своими друзьями, для этого кликните по кнопкам социальных сетей, которые расположены чуть ниже. Спасибо, что сделали доброе дело.
Поделиться в соц. сетях




0 коммент.:

Отправить комментарий