понедельник, 24 февраля 2014 г.

Volkswagen Golf Plus Match

Автомобіль Фольксваген Гольф Плюс Матч



Volkswagen Golf Plus Match створений спеціально для мандрівників, які ведуть активний спосіб життя і звиклих до комфортної їзди. Стійкий на дорозі, чудово поводиться в будь-яких умовах на будь-якому дорожньому покритті новий Golf Plus Match не залишить байдужим будь-якого автолюбителя. Сьогодні купити у Москві Volkswagen Golf Plus Match можна в одному з офіційних автосалонів німецького виробника.


Спеціальна версія автомобіля Фольксваген Гольф Плюс Матч обладнаний клімат-контролем з двома зонами дії Climatronic. Вбудований зимовий пакет, що включає електропідігрів передніх сидінь, обігрів форсунок омивача і омивач фар допомагає витримати будь-які морози. Потужні протитуманні фари зможуть висвітлювати дорогу в різну погоду, а сучасна магнітола RCD 310 в дорозі не дасть занудьгувати ні на хвилину. Приваблива вартість Volkswagen Golf зможе зіграти серйозну роль при виборі автомобіля.

Дизайн автомобіля Фольксваген Гольф Плюс Матч

Відмінною рисою спеціальної версії Гольф Плюс Матч є емблема MATCH, розташована на передніх крилах. Красиво виглядають досить контрастні чорні дзеркала, а також вельми функціональні рейлінги. Салон прикрашений спеціальною оббивкою сидінь з тканини чорного (червоного або сірого) кольору Victory з використанням сріблясто-сірої або чорної прострочки, а також шкіряних вставок Vienna. На даний момент придбати Volkswagen можна як за готівку, так і оформити кредит.

На вибір пропонується п'ять видів фарбування кузова (ефект металік) і кілька з перламутровим ефектом. Що стосується силового агрегату, то в даній версії використовується потужний 1,2 TSI (105 к.с.) або 1,4 TSI (122 к.с.) або 1,6 (102 к.с.) літровий мотор в комплекті з 5-ти або 6-ти ступінчастою ручною коробкою передач або ж семиступінчастою коробкою DSG, що дозволяє набирати швидкість до 240 км/год. Якщо з'явилося бажання випробувати автомобіль, офіційний дилер Volkswagen пропонує записатися на тест-драйв.

Популярність автомобіля Volkswagen Golf Plus Match

Німецький концерн Volkswagen пропонує своїм клієнтам високу якість зборки машин, багате наповнення, інноваційні розробки, постійні зміни та доповнення, надійність, довговічність, підвищена безпека, комфортабельність, місткість, функціональність, широкий спектр можливостей і багато іншого. На даний момент машини Volkswagen в усьому світі користуються величезною популярністю і успішно продаються як нові з автосалону, так і підтримані з майданчиків.

Дивіться також:


Новый Volkswagen Passat CC

Автомобиль «VW Golf R». Красавец Golf 

Cуперкар Ferrari F12 Berlinetta

Дивіться гарні авто на відео:

0 коммент.:

Отправить комментарий