вторник, 25 февраля 2014 г.

Авто на весілля


Авто для весілля - як вдало вибрати?

Сьогодні вибір автомобіля, в якому молода пара поїде в ЗАСГ, а потім на весілля, зовсім не так простий, так як асортимент дуже широкий, а розбіжність цін за подібну послугу доходить навіть до тисячі золотих.

Авто на весілля для молодого та молодої    

На щастя, минули ті часи, коли потрібно було шукати найкращий автомобіль у родині, щоб покататися в день весілля. Сьогодні досить звернутися до однієї з численних фірм, які пропонують прокат автомобілів для весілля, і вибрати те, що Вам більше подобається.



До послуг у нас майже нові, а також досить відомі сучасні американські лімузини, стильні фаетони, класика з часів ПНР, концертів, сучасні автомобілі преміум-класу, а також різні більш чи менш престижні і зручні транспортні засоби, пропоновані в оголошеннях.

Пропозиція дуже багате, тому перед вибором, варто продумати всі можливі варіанти і розглянути всі " за " і " проти". Питання ціни, як правило, залишається річ відносна, так як вартість цієї унікальної в житті поїздки коливається від 200 до 2000 злотих, і, як правило, становить 400 - 800 доларів, таку суму, в цей особливий день, який раз у житті можна собі дозволити.

Маленька підказка спрямована тільки на жінок. У цьому виборі, як правило, наречений може більше сказати, крім того випадку, коли він абсолютно не розбирається в автомобільній промисловості. Однак, якщо майбутній наречений, поділяє цю суто чоловічу пристрасть, то варто залучити його в цю тему, тому що це, напевно, одна з небагатьох організаційних питань, в яку з радістю і ентузіазмом включиться.

Авто на весілля вибір до смаку 

Повертаючись до автомобілів...у разі типових багатометрових американських лімузинів зокрема, слід звернути увагу, принаймні, на візуальне стан транспортного засобу, так як дуже часто це досить вікові автомобілі (часто знаходяться тридцятирічний) просто в дуже поганому технічному стані і може статися, що ви не зможете доїхати до весілля.

Аналогічна доля може зустріти також пропоновані для весілля авто з першої чи другої половини XX століття. Хоча саме для цього типу машин, вони власників ентузіастів, які піклуються про бездоганному технічному стані і красивому зовнішньому вигляді, так що скоріш за все тут можна бути спокійним, що ви досягнете мети своєї подорожі без непотрібних сюрпризів.

Старі автомобілі, Варшави, це класика 70-х років, мають своє одна незаперечна чарівність, так як уявляєте собі шматочок реклами, щоб його розглянути, і дивитися в прямому ефірі. Ретро-автомобіль для весілля, майже завжди не мають кондиціювання, так що враховуйте це при плануванні весілля, досить спекотним днем.

Наступну групу автомобілів для весілля представляють супер-автомобілі, спортивні, типу Porsche або Ferrari. У випадку тих і інших найкращий ефект досягається подорожуючи таким автомобілем без шофера, тобто, тільки Молода Пара. У разі кабріолетів, пам'ятайте, що краще виглядають без даху, так що вибирайте його тільки тоді, коли у вас гарна погода, і саме в день Вашого весілля не буде ні дощу, ні сильного вітру.

Сучасне авто на весілля - широкий вибір

Безпечні, як правило, сучасні автомобілі преміум-класу, такі як Mercedes, BMW, Lexus або " Ягуар". Тут ми завжди можемо розраховувати на повне оснащення, дуже великий інтер'єр, максимальний комфорт для 4 чоловік і чудового класу люкс, який захоплює дизайном і прекрасними деталями, які створюють і поєднують характерні риси даної марки з сучасною технікою.

Незалежно від того, який тип автомобіля ви вибрали, завжди варто записатися на огляд автомобіля в прямому ефірі. Варто також запитати, чи немає яких-небудь обмежень у питанні прикраси автомобіля, а також дізнатися про сукню, шофера (якщо авто з водієм). Пам'ятайте також про укладення договору та визначення ціни - це, як правило, ціна за 3 - 5 годин з водієм. Добре визначити з водієм маршрут, дати йому всі адреси, місця і часу, звідки і куди Вас везти. Щодо автомобілів-це, ймовірно, досить, - бажаємо же хороших виборів, а також широкої дороги...на новій дорозі життя!

2 коммент.:

  1. Вибір автолюбителів часто падає на машини цієї марки не тільки з-за надійності, економічності і комфорту - також і за критерієм ціни FIAT вигідно відрізняється від конкурентів у своєму класі. Бажаючи надати клієнтам можливість сісти за кермо бажаного автомобіля найближчим часом, Компанія «Італмоторс Україна» пропонує спеціальні можливості придбати автомобілі ФІАТ в кредит з 0% ставкою і терміном кредитування до 7 років! При цьому мінімальний початковий внесок складає всього 13% від вартості обраного автомобіля, а рішення про видачу кредиту приймається протягом 1 дня. Отримати FIAT-кредит ще ніколи не було так просто!

    Щоб дізнатися про діють на автомобілі FIAT цінах, а також детальніше проконсультуватися про можливість купівлі обраного автомобіля ФІАТ в кредит, зателефонуйте в найближчий салон «Італмоторс Україна» або приїжджайте на тест-драйв !

    ОтветитьУдалить
  2. В Україні доповнений модельний ряд автомобілів JAC. Тепер доступна модифікація кузова JAC 1045 з кузовом фургон і платформою евакуатора. Ціна на ці модифікації становить 96 400 і 109 900 грн. відповідно.

    Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі офіційного дистриб'ютора автомобілів JAC, TATA і автобусів "I-Van" - компанії "ТДЦ-Авто", автомобілі з фургоном підходять для перевезення різних вантажів. Евакуатор "стане в нагоді підприємцям, які мають великий парк легкових автомобілів або працюють у сфері техобслуговування автомобілів".

    Фургон оснащується металевим або бакелітовим підлогою і має розміри по довжині/ширині/висоті - 4400/2100/2100 мм. Корисний об'єм для перевезення вантажів становить 20 кубічних метрів.

    ОтветитьУдалить