среда, 19 февраля 2014 г.

Cуперкар Ferrari F12 Berlinetta

Cуперкар Ferrari F12 Berlinetta


Якби я був власником шикарного суперкара Ferrari F12 Berlinetta, я дуже сумніваюся, що я б взагалі замислювався про те, щоб змінити його зовнішній вигляд за допомогою тюнінга. Але відоме німецьке тюнінг-ательє DMC, мабуть, вважало F12 недостатньо агресивним і повноцінним без їх комплекту удосконалень.


Перше, що відразу впадає в очі - це новий аеродинамічний обвіс кузова, зроблений повністю з карбонового волокна. В повний комплект обваження увійшов передній бампер з більш вираженими повітрозабірниками, занижені бічні пороги і оновлений задній бампер з чотирма вбудованими вихлопними трубами. Стокові колеса були замінені на полегшені фірмові колісні диски R22, які виглядають дуже вражаюче в такій розмірності, а задня оптика була затемнена, як на Ferrari 599XX.

Якщо ви регулярно стежте за рубрикою автоновини, вам повинно бути відомо, що стокова версія F12 видає потужність в 740 к.с. і крутний момент в 690 Нм, але і цих характеристик виявилося мало для фахівців німецького тюнінг-ательє.

Тюнер DMC також не залишив без своєї уваги 6.3-літровий атмосферний двигун V12, який отримав збільшення потужності на 24 к.с., і тепер у сумі видає 764 к.с. Для того, щоб вичавити з силового агрегату максимальну продуктивність, DMC встановив на цю Ferrari F12 Berlinetta/ унікальну титанову вихлопну систему і перенастроил систему вприскування палива.


0 коммент.:

Отправить комментарий