четверг, 27 февраля 2014 г.

MINI Challeng

Mini Challenge міжнародні гонки



30 липня, на трасі спортивного комплексу Бикерниеки в Ризі, пройшли другі міжнародні гонки Baltic Mini Challenge 2011 (BMC) у трьох класах.

Перемогу в класі Cooper Sport, а також головний приз Grand Prix - Limited Edtion Mini Rocks виграв Денис Кожин, Росія (1:26.208), в класі Classic Mini перемогу святкував Нормундс Рутулис, Латвія (1:44.089), в класі Mini Cooper переміг Олег Бойко, Україна (1:37.078), а також у класі Fe-Mini найкращий час показала Євгена Краузе, Росія (1:37.817).

Другі перегони Baltic Mini Challenge були найбільшим заходом Mini/MINI в Балтії до цього моменту. На захід зібралося 90 класичних і нових машин легендарної марки, з загальною кількістю відвідувачів 220 осіб, з Балтійських країн, Білорусії, Росії (Москва, Санкт-Петербург), України і Польщі. Цікаво, що Польщу представляв екіпаж з 6 класичних Mini.

У той час як азартні Mini гонщики пробували подолати хитрі повороти і віражі траси Бикерниеки, супутники і відвідувачі були захоплені більш спокійними змаганнями: тягнули MINI, грали в Mini боулінг, відповідали на 20 питань про MINI/Mini і історії в непростий вікторині, а також у куточку художників створювали свій ідеальний дизайн Mini, за що, звичайно ж, отримали цінні призи.

MINI John Cooper Works GP - гоночний автомобіль

Оснащений безліччю вражаючих сучасних технічних рішень цей автомобіль виявляється ще більш досконалим, ніж його попередник GP. Цей MINI задовольнить найвимогливіший спортивний смак і змусить тебе хотіти все більше і більше на кожному повороті.

Зовнішній вид MINI John Cooper Works GP прекрасно відповідає тій величезній силі, яка зосереджена під капотом. Ефектний кузов MINI John Cooper Works GP приваблює до себе всі погляди. Якщо тобі пощастить, то Ви можете стати володарем цього автомобіля - адже ми збираємося випустити всього 2000 примірників цього безкомпромісного гоночного боліда. Ми вже провели тести цього MINI на Нюрбургринзі. Результат: 8минут і 23 секунди. Це швидко. Дуже швидко.




Гонки на швидкісній трасі приблизно в 2,5 км проходили у два заїзди по 20 хвилин. Так як на BMC беруть участь машини призначені для їзди по місту і досвід (участі в гонках) учасників дуже різний, все-таки відгуки про складності траси також дуже різні. В той час, як одним учасникам траса здавалася передбачуваною і без обмежувачів швидкості на деяких дільницях можна було б обійтися, інші визнають, що через відсутність покришок безпеки траса була небезпечно-захоплюючої і змушувала адреналін вирувати в крові. Продовжуючи традицію, започатковану в минулому році в Литві, на BMC 2011 також відбулися дві невеликі аварії, на щастя, без потерпілих. Однак найближчим часом невеликий ремонт належить класичного Mini з Польщі та одного нового MINI з Латвії.


 MINI/Mini це один з найбільш життєрадісних і захоплюючих авто марок в світі, тому їй під силу не тільки різкі повороти і віражі на гоночній трасі, але і веселі вечірки та відпочинок у колі друзів і однодумців. Нагородження переможців і запальна вечірка Чемпіонів пройшли на пляжі на самому березі Кишезерс.

У Межапарке переможців BMC 2011, а також гостей і вболівальників розважав Нормундс Рутулис. А переможцю BMC Grand Prix особливе уявлення посвятили у виконанні танцювальної групи Karine Dance, а також в запаморочливий танок захопили з собою особливі гості вечора - Rock 5. В кінці вечора про захоплюючому азарт перегонів нагадав Капдагоо з захоплюючим вогняним шоу.



У ході вечора minimania.lv привітали Український клуб MINI Lovers з круглою датою п'ятиріччя.
Другий день свята Mini/MINI любителів був наданий відпочинку в Юрмалі, де гості поринули в атмосферу проходить «Нової Хвилі», а також у гостей була чудова можливість індивідуально оглянути мальовничі місця Латвії.


Міжнародні гонки Baltic Mini Challenge 2011 - ссылка ведет на форум клуба.

Про мотоцикли:






0 коммент.:

Отправить комментарий