среда, 26 февраля 2014 г.

BMW модельний ряд

Модельний ряд BMW


BMW модельний ряд. Немецкие автомобілі компанії BMW користуються величезною популярністю не тільки серед вітчизняних водіїв, але і серед водіїв всього світу. BMW модельний ряд автомобілів елітного класу завоювали багато прихильників, про що свідчить статистика - за кількістю автомобілів, які були продані за останні роки, домінуюче положення займає німецький автоконцерн BMW.

Варто відзначити, що BMW модельний ряд позашляховиків не так давно поповнився двома потужними автомобілями - BMW X5 і X6. Не буде перебільшенням сказати, що російські автовласники поставилися до них з величезною симпатією. Одна з причин - зборка позашляховиків здійснюється на заводах в Калінінграді. В результаті вартість автомобілів на порядок зменшиться, що викликало бурю захоплення з боку вітчизняних шанувальників BMW. А незабаром німецький концерн подбає про любителів екстремальної їзди - BMW модельний ряд доповниться BMW XM5 і XM6. 



Буква М в назві моделі означає заряджені версії автомобілів. Виробництвом подібних моделей займається тюнінг-ательє BMW Motorsport. В результаті на позашляховиках буде встановлений новий двигун на 8 циліндрів, об'єм якого дорівнює 4.4 літрам, а максимальна потужність - 555 к.с. В комплекті з двигуном йде спортивна шестишвидкісна коробка-автомат під назвою M Sport Automatic. Заряджені версії позашляховиків будуть показані на автомобільному салоні, який незабаром пройде в німецькому Франкфурті. Досі німецька компанія BMW не відкрила жодної інформації ні щодо вартості нових позашляховиків, ні щодо вартості запасних деталей на автомобілі.

А тепер поговоримо про справжній флагман німецького концерну - седані BMW 7 серії. На даній моделі встановлено величезну кількість опцій, які роблять перебування пасажирів у салоні авто надзвичайно комфортним. Крім цього, седан сьомої серії оснащується новими двигунами, які можуть працювати як на дизельному паливі, так і на бензиновому. Незабаром баварська компанія випустить дві модифікації седана. На першій модифікації буде інтелектуальна система повного приводу. 

А друга модифікація зможе похвалитися суперпотужним 12-циліндровим двигуном, який здатний розвивати потужність до 536 к.с. Двигун зістикований з восьмишвидкісний автоматичною коробкою перемикання передач. Завдяки таким «нутрощів» новий седан BMW сьомої серії зможе здивувати свого власника чудовими динамічними показниками. Крім цього, рівень споживання палива не найвищий для моделей цього класу - всього 13 літрів на 100 км. А ось ціна нового седана буде фантастичною - за попередньою інформацією вона перевищить 6 мільйонів рублів.

1 коммент.:

  1. FIAT (від італ.: Fabbrica Italiana Automobili Torino, рос.: Італійська автомобільна фабрика Турина) - це воістину марка з історією. Компанія, заснована в 1899 році, першою в Європі поставила виробництво автомобілів на конвеєрний потік за принципом підприємств Генрі Форда. ФІАТ вистояв обидві світові війни, хоча і довелося переорієнтувати виробництво на випуск літаків і танків. А в 1966 році модель FIAT-124 перемогла у відборі за право бути прототипом і родоначальником першого по-справжньому народного автомобіля в СРСР - ВАЗ - 2101. «Копійка» зробила революцію в свій час, так і зараз ці машини можна зустріти не лише в колекціях ретро-карів - вони продовжують служити своїм відданим автовласникам і на дорогах.

    Сьогодні в концерн ФІАТ входить не тільки однойменна марка, але також і Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Lancia, Abarth. ФІАТ в Києві представляє компанія «Італмоторс Україна», яка пропонує Вам можливість придбати FIAT з перших рук за повну вартість або надає підтримку для покупки автомобілів ФІАТ в кредит на дуже вигідних умовах.

    ОтветитьУдалить