среда, 26 февраля 2014 г.

Авто BMW

Авто BMW загальне визнання

Автомобілі марки BMW серед російських автолюбителів отримали широке розповсюдження і загальне визнання. Особливо, це відноситься до класу елітних автомобілів марки БМВ. Про це говорить і статистика продажів автомобілів, де BMW в преміум сегменті займає першу сходинку. Дана тенденція зберігається і донині, адже баварська автокомпанія пропонує для цього всілякі рішення. Так нещодавно був відкритий "BMW Банк", який займається видачею пільговий кредитів на купівлю автомобілів БМВ. Також відкриваються все нові дилерські центри продажу та обслуговування автомобілів, а також сама компанія BMW пропонує своїм покупцям все нові і нові моделі автомобілів.

Покупці у всьому світі, в тому числі і в Росії віддають перевагу баварських позашляховиків BMW X5 і X6. Для російських автолюбителів є одна дуже радісна новина. Тепер популярні позашляховики будуть збирати на російському заводі в Калінінграді. Російська зборка зменшить ціну і так не дешевих баварських позашляховиків BMW X5 і X6. Але це ще не всі новини за ці позашляховики. Адже компанія BMW подбала і про любителів швидкості та драйву і запропонує найближчим часом моделі BMW XM5 і XM6.

Для тих хто не в курсі, літера "М" позначає заряджені версії серійних автомобілів, якими займається придворне тюнинг-ательє BMW Motorsport. Так під капотом "заряджених" позашляховиків з'явитися потужний восьмициліндровий двигун з робочим об'ємом 4,4 літра, що розвиває максимальну потужність в 555 кінських сил. Даний агрегат буде працювати спільно зі спортивної шеститсупенчатой автоматичною коробкою передач M Sport Automatic. Прем'єрний показ нових спортивних позашляховиків BMWXM5 і XM6 очікується на міжнародному автосалоні у Франкфурті. Вартість спортивних позашляховиків M-серії поки невідомо.



У цьому році стартували продажі ще одного фаворита компанії BMW - родстер БМВ-Z4. Він буде комплектуватися складаним дахом з жорстких панелей. Крім потужних двигунів з робочим об'ємом від 2,3 до 3,5 літрів, новий родстер BMW Z4 здивує дуже комфортним салоном. Чого варті лише одні спортивні крісла, в яких закладена функція пам'яті, і які зроблені з нового матеріалу, здатного протистояти палючому сонцю. Навіть якщо автомобіль простояв весь день на сонці, то ви можете спокійно сісти за кермо вашого новенького родстера BMW Z4, не побоюючись за свою "п'яту точку".

Новий представницький седан BMW 7-серії в комплектації IndividualНу і нарешті, перейдемо до флагмана баварської автокомпанії - до солідного седану BMW сьомої серії. Автомобіль володіє всіма мислимими і немислимими опціями для досягнення комфорту водія і пасажирів, а також пропонує тільки нові економічні і потужні двигуни. Причому, серед агрегатів для БМВ 7-серії будуть як бензинові, так і дизельні мотори. Але найцікавіше, як завжди, попереду. Так ближче до осені буде представлено дві нові модифікації BMW 7-серії. 

Перша версія - це флагманський баварський седан в повнопривідної версії. А ось друга версія - це BMW 7-серії з топовим дванадцятициліндровим (!) двигуном потужність до 536 к.с. Даний агрегат працює спільно з сучасним восьмиступінчастим "автоматом". Завдяки злиттю нового двигуна і сучасної коробки передач, БМВ 7-серії забезпечує як карколомні динамічні характеристики, так і мала витрата палива (приблизно 13л/100км) для даного класу автомобілів. Вартість елітної "сімки" BMW, яка випускається в обмеженій серії Individual, складає більше шести мільйонів російських рублів. Як кажуть, хороший автомобіль коштує коштувати хороших грошей.


0 коммент.:

Отправить комментарий